Om Aktiv Rengøring

AKTIV RENGØRING A/S vil være de bedste - det har været vores filosofi lige fra starten.

Den filosofi har været den rigtige. Det viser den positive udvikling, som AKTIV RENGØRING A/S har haft de sidste 36 år: Direktør Ellen Christensen og Leif Christensen stiftede firmaet i 1979, og i 1990 blev vi et aktieselskab. I dag er vi en moderne servicevirksomhed med mange fuldtids- og deltidsansatte.

Vores medarbejdere leverer hver dag vidt forskellige former for rengøringsservice. De spænder fra kontraktrengøring og vinduespolering til specialopgaver. Vi tager os også af fx rengøring for boligforeninger, kontorer og industri eller hovedrengøring.

Rengøringsservice i høj kvalitet

Hos AKTIV RENGØRING A/S  gør vi en stor indsats både for at sikre den høje kvalitet på vores rengøringsservice, men også for at give vores medarbejdere den bedste arbejdsplads.

AKTIV RENGØRING A/S udfører opgaver for både små og store virksomheder. Desuden har vi rengøringsbutik, hvor vi sælger professionelle rengøringsartikler til både private og erhverv.

Klik ind på de øvrige sider og få mere indblik i, hvad AKTIV RENGØRING A/S står for. Eller ring os op for en samtale på tlf. 86 12 87 88.

Ellen Christensen
AKTIV RENGØRING A/S

Kontakt os

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen og vi kontakter dig.